Holo Experience

Om meer mensen kennis te laten maken met de Microsoft HoloLens organiseert Semper IT Services Holo Experiences.

Wat doen we tijdens een Holo Experience?

Tijdens de Holo Experience krijgen alle deelnemers tijdens een sessie eerst de benodigde algemene informatie over de HoloLens. Deze uitleg verteld onder andere meer over de verschillen tussen Virtual Reality (VR) en Mixed Reality. Na deze uitleg zullen de deelnemers zelf kennis kunnen maken met de HoloLens. Na deze kennismaking onstaan meestal de eerste vragen, deze vragen zullen zo goed mogelijk door Roy Janssen worden beantwoord. Na deze vragen / discussie wordt meestal nog een tweede demo gestart, deze zal afhankelijk van de tijd door de deelnemers zelf bekeken kunnen worden of via een gedeeld scherm getoond worden. Voor een Holo Experience moet u rekening houden met een duur van gemiddeld drie uur.

De Holo Experience staat geheel in het teken van kennis delen in een informele sfeer. Het doel is dan ook dat de deelnemers met extra energie en veel nieuwe idee├źn de Experience verlaten.

Deelnemen aan een Holo Experience

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen aan een Holo Experience:

  • Tijdens een door Semper IT Services georganiseerd event
  • Bij uw eigen bedrijf in-house

Bij voldoende aanmeldingen organiseert Semper IT Services eens in de zoveel tijd Holo Experiences op een locatie in de regio Arnhem - Nijmegen. U kunt dan met maximaal twee medewerkers van uw bedrijf deelnemen aan de Holo Experience.
Tijdens een Holo Experience in-house bij uw eigen bedrijf kunt u met een groter aantal medewerkers deelnemen. In samenspraak zullen we dan het maximaal aantal deelnemers vaststellen aangezien het demonstreren per persoon wel enige tijd in beslag neemt.

Heeft u na het lezen van de informatie interesse deel te nemen aan een Holo Experience neem dan contact op met Roy Janssen.