Over Semper IT Services

Semper IT Services is een dynamisch en enthousiast IT bedrijf. Met de jarenlange ervaring in diverse branches kan vrijwel elke IT uitdaging aangepakt worden.

Medio 2009 heeft Semper IT Services besloten zich te richten op Multi-touch en NUI (Natural User Interface) applicaties.
Dit begon met de Microsoft Surface, maar snel volgde ook Windows 7 Touch en Windows Phone 7. Begin 2012 kwam hier de Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense bij gevolgd door Windows 8 en nu inmiddels Windows 10. Halverwege 2014 kwam ook Kinect voor Windows v2 op de markt. Semper IT Services was één van de eerste in Nederland die aan het development program van Microsoft deelnam. Medio 2016 kon aan dit ruime pallet ook nog de Microsoft HoloLens toegevoegd worden. Dit zeer innovatieve product voor Mixed Reality (augmented reality) spreekt zeer tot de verbeelding en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Ook voor dit product neemt Semper IT Services deel aan het development program en is dan ook in het bezit van twee van deze devices. Na vele jaren kan gezegd worden dat er ruime ervaring met Multi-touch en NUI applicaties binnen Semper IT Services aanwezig is.

Deze ruime Multi-touch, NUI en Augmented reality ervaring zet Semper IT Services graag in voor uw project. Hierbij neemt Semper IT Services het hele traject van ontwerp tot het leveren van de oplossing op uw locatie voor zijn rekening.
Naar uw keuze kan de applicatie ontwikkeld worden voor de Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense, Windows Store (PC en Mobile), Kinect voor Windows of Microsoft HoloLens.

Samen met een aantal verhuur partners is het ook mogelijk voor beurzen of evenementen een of meerdere Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense units te huren. Hierbij regelt Semper IT Services het ontwikkelen van de software en de huur van de benodigde units.

Daarnaast kan Semper IT Services u ook helpen met het invullen van meerdere rollen binnen uw eigen ontwikkel project.

  • Technisch projectleider
  • Senior .Net developer
  • Team/Groeps leider (meewerkend voorman)
  • Coaching junior developers

Natuurlijk is het ook mogelijk uw volledige project door Semper IT Services te laten uitvoeren. Door de ruime ervaring kunnen dit zowel Windows, Web, Mobile of HoloLens applicaties zijn.

Tevens is Roy Janssen in te huren als spreker tijdens uw eigen evenement. Dit kan over diverse onderwerpen zijn passend bij uw evenement.

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen neem dan gerust contact op met Roy Janssen.