Microsoft PixelSense

Microsoft PixelSense™ levert een innovatieve manier om mensen samen te brengen, informatie te delen en besluiten te nemen, door gebruik te maken van een unieke 360-graden Natural User Interface. Door middel van de nieuwe PixelSense technologie kan gereageerd worden op meer dan 52 gelijktijdige aanraking van mensen én fysieke objecten.

Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense

De Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense is sinds begin 2012 in Nederland verkrijgbaar en kan gebruikt worden als tafel, verticaal aan een muur, of in uw eigen meubilair. Zo kan de Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense bijvoorbeeld prima midden in uw vergadertafel geplaatst kunnen worden.

Semper IT Services is leverancier van de Samsung SUR40! Voor meer informatie over de prijs en levertijden kunt u contact opnemen met Roy Janssen.

De unieke kenmerken van Microsoft PixelSense

Microsoft PixelSense kan meerdere aanrakingen tegelijk verwerken. Bij de meeste touch-screen schermen kan slechts één vinger tegelijk worden gebruikt. Dit biedt de mogelijkheid meerdere gebruikers tegelijk van het systeem gebruik te laten maken.

Microsoft PixelSense kan objecten die op het scherm worden geplaatst herkennen. Dit geeft tal van mogelijkheden om het samenwerken nog meer te stimuleren.

Het multi-touch gevoelige scherm, de natuurlijke user interface en de object herkennings mogelijkheden maken van Microsoft PixelSense een uniek platform. Er zijn diverse mogelijkheden voor Microsoft PixelSense te bedenken, bijvoorbeeld verkoop ondersteuning, informatie voorziening en entertainment. De natuurlijke user interface zorgt voor een lage drempel om daadwerkelijk gebruik te maken van het platform. Het helpt zelfs onervaren computer gebruikers met software om te gaan. Semper IT Services denkt graag met u mee hoe Microsoft PixelSense ingezet kan worden bij uw bedrijf.

Door een uitstekende samenwerking met een aantal verhuur partners is het ook mogelijk om één of meerdere Samsung SUR40 met Microsoft PixelSense unit(s) te huren voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Hierbij verzorgt Semper IT Services het gehele proces inclusief de software zodat uw bedrijf in het middelpunt van de belangstelling staat.

Semper IT Services beschikt zelf over een Samsung SUR40 voor Microsoft PixelSense. Wilt u een keer kennis maken met de SUR40, meer weten over Microsoft PixelSense of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op met Roy Janssen. Semper IT Services blijft u graag helpen met al uw Microsoft PixelSense, Windows 8 ,Windows 7 Touch en Windows Phone 7 vragen en software ontwikkeling.

Kijk ook op de website van Microsoft voor meer informatie over PixelSense.